De argumenten voor het werken met portion system.

U verkoopt sauzen bij uw producten, omdat uw klanten dat waarderen en u daarmee uw winst kunt vergroten. De vaste portionering blijkt echter vaak een probleem.

Alhoewel u uw medewerkers regelmatig vraagt correct te portioneren, kunnen klanten klagen, dat zij van de ene medewerker altijd een grotere portie saus krijgen dan van de andere.

Dit wordt vaak bevestigd door de te groot geserveerde porties saus die niet zijn opgegeten.

Praktijkonderzoeken toonden aan dat er gemiddeld 19% meer saus wordt gedoseerd dan de bedoeling is.

U hebt er geen bezwaar tegen als een klant een dubbele portie saus krijgt, mits die dan ook wordt berekend.

Omdat sausemmers en jerrycans veel plaats nodig hebben worden ze vaak op een andere plaats gezet, dan daar waar ze eigenlijk nodig zijn. Dit geeft extra loopwerk en dat is vooral in de spits lastig. Medewerkers moeten vaak om elkaar heen manoeuvreren. Dat is lastig en vermoeiend.

Portion System doseersystemen zijn zeer compact, laten erg veel werkruimte vrij en kunnen meestal precies op die plaats komen waar ze het meest efficiënt zijn.

Ook de professionele uitstraling van uw bedrijf is zeer belangrijk. Het Portion System doseersysteem versterkt deze uitstraling.